Not known Facts About Children's jewelry

Wiki Article

Κοσμήματα διαμορφωμένα με υψηλή αισθητική και πολύτιμα υλικά που διατηρούν τη σταθερή τους αξία στο χρόνο.

Κάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία οικογένεια είναι οι παιδικές κορνίζες. Είτε μιλάμε για αγοράκι είτε για κοριτσάκι είναι πολύ όμορφο να μπορούν από μικρή ηλικία να αποθανατίσουν τις στιγμές τους, κάτι που θα θυμούνται όσο μεγαλώνουν. Δώστε μία όμορφη νότα στο δωμάτιο σας και κάντε το παιδικό δωμάτιο πιο όμορφο από ποτέ. Προσθέστε στο χώρο σας την ηρεμία και την αισθητική που χρειάζεται. Η ποιότητα όλων των προϊόντων μας είναι αδιαμφισβήτητη για αυτό επέλεξε από την ευρεία γκάμα παιδικών αξεσουάρ με μεγάλο εύρος τιμών. Τα αξεσουάρ…

Η ιστορία του χρυσού, που ανάγεται πάνω από πέντε χιλιάδες χρόνια, έχει αποδείξει το δεσποτικό χαρακτήρα αυτού του πολύτιμου μετάλλου στον ανθρώπινο πολιτισμό. Έχει κοσμήσει σύμβολα θεών, αυτοκράτορες και φυσικά μοναδικές προσωπικές στιγμές.

Βραχιόλια, μονόπετρα δαχτυλίδια, κρεμαστά, σκουλαρίκια, κολιέ, βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι ή κορίτσι, φυλαχτά, παιδικές ταυτότητες είναι μόνο μερικά από τα πολλά διαθέσιμα χρυσά κοσμήματα σε εξαιρετικά χειροποίητα σχέδια μέσα από εντυπωσιακή χρωματική παλέτα διακοσμημένα με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια ή διαμάντια. Διαθέτοντας ιδιόκτητο εργαστήριο κοσμημάτων στη Θεσσαλονίκη και πείρα πολλών ετών στην κοσμηματοποιία, δημιουργούμε ακριβώς αυτό που έχετε στο μυαλό και το προσφέρουμε σε μοναδικές τιμές που δεν πρέπει να χάσετε.

Μια θρυλική αγγλική εταιρεία, με τον ιδρυτή της να λανσάρει το πρώτο χρονόμετρο.

Αλουμίνιο Ανοξείδωτο Ατσάλι Καουτσούκ Κεραμικό Μεταλλικό Πλαστικό Πολυαμίδιο Τιτάνιο Ανθρακονήματα Ορείχαλκος Ρητίνη Περισσότερα... ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ

Με τον καιρό, οι μέθοδοι κατεργασίας μετάλλων άρχισαν να γίνονται πιο Ροζ χρυσό κολιέ προηγμένες και ο σχεδιασμός πιο εξελιγμένος, ώσπου προοδευτικά η τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας κατέκτησε τις σημερινές γνώσεις της και την αντίστοιχη παγκόσμια απήχηση.

Ενταχθείτε στην πιο φούξια Δαχτυλίδια αρραβώνων παρέα και απολαύστε μοναδικές προσφορές, νέες συλλογές και πολλά άλλα!

Τα πρώτα κοσμήματα συμβαδίζοντας με τις γνώσεις της εποχής τους, κατασκευάζονταν από υλικά προερχόμενα από τη φύση όπως κόκκαλα ζώων, κοχύλια και κλαδιά. Η ανακάλυψη όμως των μετάλλων καθώς και των εφικτών τρόπων επεξεργασίας τους πυροδότησε την εξέλιξη της τέχνης του κοσμήματος στον αρχαίο κόσμο.

Μπορείτε επίσης να βρείτε υπέροχα γυναικεία αξεσουάρ που όλες οι γυναίκες λατρεύουν. Φυσικά από τη συλλογή μας δε θα μπορούσαν να λείπουν αξεσουάρ για τα παιδιά όπως οι παιδικές κορνίζες. Κάντε ένα δώρο αξίας που θα μείνει αναλλοίωτο στη μνήμη τη δική σας και των αγαπημένων σας!

Στρογγυλό Τετράγωνο Παραλληλόγραμο Οβάλ Άλλο ΠΛΑΙΣΙΟ

Σχετικά με εμάςΤύποςΘέσεις εργασίαςΣχέσεις ΕπενδυτώνΠροστασία προσωπικών δεδομένων

Χρυσές αλυσίδες Χρυσές βέρες Χρυσά βραχιόλια Χρυσά δαχτυλίδια Χρυσά ζώδια Χρυσά κολιέ

Ομόρφα αντικείμενα, μοναδικά αξεσουάρ. Για εσένα που είσαι λάτρης του διαφορετικού και της λεπτομέρειας, τα αξεσουάρ σίγουρα αποτελούν το φετίχ σου. Το ξέρουμε ότι αγαπάς να ομορφαίνεις την ρουτίνα της καθημερινότητας σου και φροντίζουμε αυτό να το κάνεις με μοναδικά και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Σου προτείνουμε μια σειρά από όμορφα αντικείμενα, που μπορεί να αποτελέσουν έξυπνες επιλογές για δωράκια σε φίλους, σε διάφορες περιστάσεις. Γλυκές προτάσεις για μικρά παιδάκια, όπως γούρια και παιδικές εικόνες κούνιας για να προστατεύουν το μωράκι σας ή δερμάτινα Αλυσίδες χρυσές άλπμουμ με κορνίζες θεματικές για κοριτσάκια και αγοράκια, θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη θέση επιλογής του κατάλληλου δώρου.

Report this wiki page